Place Categories: ЗАВЕДЕНИЯ и РесторантиPlace Tags: ресторант и ресторант софия
ASCUA – Ресторант – гр. София е семеен ресторант, който няма амбиции да прераства във верига за хранене, тъй като всяко семейство се нуждае от лично отношение и специални грижи.
Семейството ни става все по-многобройно, защото всеки един от вас е нещо повече от случаен клиент, дошъл да засити глада си, дори и когато пристига от другия край на света.
Продуктите, които подбираме, са от малки български и чужди производители, схранили традицията на древните методи – без консерванти и химия;
Чист, нефилтриран студенопресован зехтин от полуостров Пелопонес с характерен дълбок аромат, наситен зеленикав цвят и тръпчив вкус – ще го намерите на Вашата маса;
Ябълков оцет от 100% ябълки със съдържание на специфичната оцетна гъба, наречена „майка“, стимулираща естествените самопречистващи функции на организма – и него ще намерите на Вашата маса;
Кашкавал от Каракачански овце, отлежал минимум 240 дни със сто процентово съдържание на прясно мляко, приготвен по стара балканска рецепта;
Био Бизонски суджук от една от двете ферми в Европа за свободно отглеждани бизони, намираща се в Странджа-Сакар;
Домашно пресносолно сирене от чисто планинско мляко;
Домашен Конски суджук;
Автентичен „Еленски бут“ от свинско месо, отлежал минимум 14 месеца в Еленския Балкан;
Пресни, натурални картофи, отгледани без химикали от монасите в планините на Жабленския манастир;
Едросмляна домашна лютеница от естествено узрели „слънчеви“ зеленчуци, без дъдържание на сгъстители (98% от лютеницата в България съдържат нишесте);
Кисело мляко с жива закваска Lactobacillus bulgariicus, според регламентираниет изисквания на БДС 12:2010;
Оригинално синьо сирене с характерните вкусови и стимулиращи качества – от един от осемте в света сертифицирани производители;
Пресни риби от чистите гръцки морета, както и сезонна българска дива риба;
Стекове само от селектирани и сертифицирани доставчици;
Домашно приготвени сосове от натурални продукти, включително класическата основа за стекове – сос Демиглас ( голяма част от ресторантите ползват прахообразни или пастообразни полуфабрикати);
Хляб СЛЪНЦЕ И ЛУНА от пълнозърнесто брашно, който се отличава с богат вкус и подпомага храносмилането.
Приготвяме повечето ястия на ЖИВИ ВЪГЛЕНИ ( на испански ASCUA ) , които дават на всяка храна не само аромат и вкус, но също така и чиста енергия.
КОНТАКТИ
Адрес: гр София ул Рачо Димчев 1
Тел.: 0882880901
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.